Terminal Syd

Faciliteter for offshore og tung industri

Terminal Syd (Lindø Industripark) tilbyder udlejning af mere end 1 mio. m² attraktivt industriområde, heraf 166.000 m² under tag. Som potentielt udvidelsesområde er der yderligere 2 mio. m².
Industriparken tilbyder unikke muligheder for at etablere produktion, montering og oplagring i et område målrettet tung industri, hvilket giver virksomheder mulighed for hurtig etablering med lave omkostninger og lille risiko.

Produktionshaller

Terminal Syd tilbyder udlejning af produktionshaller til mange formål med mulighed for at producere og håndtere meget store emner.

Egen havn og dokke

Terminal Syd ligger ved Odense fjord midt mellem Nordsøen og Østersøen. Havnen har en dybde på 7,5 m, og som nabo (med adgang gennem port) findes Terminal Nord, der har en havnedybde på 11 m.
Terminal Syd har fire dokke, heraf en stor tørdok på 90 x 315 m med 1.000 tons krandækning af den store portalkran.

Portalkran, kraner og intern transport

Terminal Syds interne transport håndterer op til 1.000 tons, og tungere elementer kan flyttes på projektbasis. Portalkranen løfter enheder op til 1.200 tons, og kraner med meget stor løftekapacitet er tilgængelige på området og i haller.

Kontorfaciliteter

Terminal Syd har attraktive kontorlejemål i tilknytning til produktionsområdet.

Central placering og gode tilkørselsmuligheder

Terminal Syd ligger centralt placeret mellem tre lufthavne (Beldringe, Billund og Kastrup). Infrastrukturen omkring industriparken er dimensioneret til tung industri med tilkørselsmuligheder for 25 meter modullastvogne med en vægt op til 60 tons (motorvej E20 kan nås på 15 minutter).

Udlejning

Kontakt udlejning for at høre om muligheder for din virksomhed.