Dekommissionering

Tilbage

LINDØ port of ODENSE er en velegnet facilitet til dekommisionerings-opgaver på land. Ophugning/skrotning af eksempelvis skibe, diverse fartøjer, offshore installationer og lignende er kendte aktiviteter, og faciliteter kan lejes på projektbasis.

Virksomheder på Lindø og nær Lindø har stor erfaring med denne type opgaver, og adskillige projekter har med stor succes været håndteret på Lindø. For kontakt til virksomheder/operatører inden for decom-området - se listen over virksomheder på Lindø her

Velegnede områder med afgrænsede brøndsystemer og tørdokke sikrer høje standarder for miljømæssig håndtering. Tæt samarbejde med lokale myndigheder (Kerteminde Kommune) giver professionelt fokus og hurtige arbejdsgange.

Kontakt til Kerteminde Kommune, KAM Lindø:

Peter Timm
Key Account Manager
Erhvervsafdelingen

T: 3055 0188
E: pti@kerteminde.dk

Lindø er en international havn og dermed en ISPS facilitet (antiterrorsikring) omkranset af hegn med bemandet hovedport. Virksomheder på området har elektronisk adgang til området 24/7/365, mens gæster, presse og andre med professionelt ærinde kun har adgang som anmeldt besøgende til en intern virksomhed.

På området er fotografering/film ikke tilladt på andet end eget lejemål/egne aktiviteter. Særlige ad hoc tilladelser kan dog gives af LINDØ port of ODENSE.

Droneflyvning på området er ikke tilladt. Særlige ad hoc tilladelser kan dog gives af LINDØ port of ODENSE.

Lindø har en lang tradition for stålarbejde og relaterede aktiviteter for maritime og offshore- og vindmøllebrancher. Faciliteterne er velegnede til store og tunge konstruktioner, idet både bygninger og logistikløsninger på området kan håndtere endog meget store konstruktioner.
Læs mere her: Løft & Transport

Kantine, pauserum, mødelokaler, konferencefaciliteter, møblerede projektkontorer, omklædningsrum, fællestoiletter etc. er til rådighed på områder for projektleje.
Læs mere her

For yderligere information kontakt Ole Haugsted Jørgensen, Salgschef.