Ledige jobs

faglig stærk lønadministrator/controller søges

Har du erfaring med lønadministration og økonomi/controlling? Er du i stand til at overskue flere opgaver/projekter på en gang og overholde deadlines? Er du interesseret i at være med til at optimere vores timeregistreringssystem (Smarttid) og fungere som controller?  Så kan LINDØ port of ODENSE A/S tilbyde dig et spændende og afvekslende job som lønadministrator/controller i vores Økonomiafdeling i Munkebo med tiltrædelse snarest muligt, hvor tempoet ofte er højt, men hvor der er stor fokus på teamwork og trivsel.

Lønadministrator/Controller

Ansøgning og CV mrk. ”Lønadministrator/Controller” – LINDØ port of ODENSE” sendes pr. mail til: job@lpo.dk.

 

international salgschef søges

Offshore vind * Karrierestilling i et internationalt, maritimt vækstmiljø * Forretningsudvikling

LINDØ port of ODENSE A/S tilbyder nu det mest udfordrende og attraktive job som salgschef!

Med reference til Vicedirektøren får du ansvaret for salg af LINDØ port of ODENSE A/S´ markedsledende koncept inden for bl.a. udlejning af produktionsfaciliteter, logistik, lager og krankapacitet til en bred vifte af producenter og underleverandører inden for offshore-, vind- og den maritime branche.

International salgschef

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt. Din ansøgning mærkes ”04.10.17″ og sendes på mail til stilling@eandersen.dk eller sendes med almindelig post til:

Erwin Andersen a/s Stensgårdvej 6 DK-5500 Middelfart

 

Ansøgning om jobs ved de virksomheder, der ligger på Lindø, skal sendes direkte til de respektive virksomheder. LINDØ port of ODENSE videresender ikke modtagne ansøgninger.